OMA KOTI – ASUNTO – KIINTEISTÖT – KIINTEISTÖNVÄLITYS

Reilun vuosikymmen ajan vastuullisena talopakettimyyjänä sain osallistua yhteensä noin sadan perheen oman talon rakentamisen kaikkiin vaiheisiin alusta alkaen aina uuden kodin valmistumiseen asti. Tulipa siinä sivussa samalla kuusi omaa taloakin urakoitua, osa omaksi kodiksi, osa suoraan myytäväksi.

Pientalorakentamisen kokemusten kautta tunnen varsinaisen rakentamisen lisäksi myös pääkaupunkiseudun rakennuslupaprosessit ja asemakaava-asiat. Kiinteistöjen rakennuspaikkoihin ja niiden määräyksiin liittyvät seikat ovat minulle tuttuja, sillä olen ollut toteuttamassa useita rakennushankkeita avustaen esim. isompien kiinteistöjen useammaksi erilliseksi tontiksi lohkomisessa tai määräosien hallinnanjakosopimusten suunnittelemisessa, jos lohkominen ei ole tarkoituksenmukaista tai mahdollista. Kiinteistöyhtiöt ja asunto-osakeyhtiöt ovat myös eri tilanteissa perustellut vaihtoehdot hanketoteutuksessa pientalorakentamisenkin puolella eteenkin useamman asunnon kohteissa.

Satojen onnistuneiden asunto- ja kiinteistökauppojen kokemuksella olen nyt palveluksessasi Suomen Kiinteistönvälittäjät ry:n jäsenyrityksenä Suomen Kiinteistönvälittäjät ry – SKVL.

Luotettavasta palvelusta ja hyvin hoidetusta työstä on paras kiitos, kun perheiden elämäntilanteiden muuttuessa, olen saanut kiinteistönvälittäjänä olla myymässä edelleen näitä aiemmin asiakkaiden itselleen rakentamia unelmien koteja uudelle perheelle omaksi kodiksi.

Takana on nyt jo satoja onnellisia asunnonvaihtoja, lue alla asiakkaitteni arviot!

”Anne on luotettava, rehellinen ja tarkka välittäjä. Ostimme Annelta avaimet-käteen omakotitalon joitakin vuosia sitten, joten tiesin jo etukäteen, että Anneen voi luottaa tilanteessa kuin tilanteessa.”

”Anne piti sovituista asioista ja aikatauluista hyvin kiinni. Lisäksi hän vastasi erittäin nopeasti ja ammattitaidolla kaikkiin kysymyksiimme. Annella on laaja kokemus kiinteistökaupasta ja rakentamisesta…”

”Asunnon myynti tuli ajankohtaiseksi ja kun toimeksiantosopimus oli tehty niin kaikki toimenpiteet menivät niin kuin oli sovittu. Ajankohta asunnon myymiselle ei ollut tietenkään mikään paras mahdollinen.”

Monipuolinen, laaja kokemus ja asiaan kuuluva koulutus sekä hyvät ihmissuhdetaidot ovat auttaneet minua onnistumaan haasteellisimmissakin tehtävissä.

Som egenföretagare har jag ett brett perspektiv på hur man sköter även ”svåra fall”. Jag slutför allt som jag har påbörjat. Jag är seg och entusiastisk, som en terrier!